AdvokatWatch

Ejere tømte kuldsejlet ejendomsselskab med advokatfirma blandt kreditorerne

Personkredsen i Fenero Capital har tilsyneladende tilgodeset sig selv, da midlerne skulle fordeles, efter planer om et milliardprojekt røg i vasken. Det viser interne dokumenter. Kurator i konkursboet varsler en tilbundsgående undersøgelse.

Pengekassen i Fenero Capital var tom, da kurator kom til. Inden da havde personkredsen i selskabet bl.a. overført tilbagebetalt moms til sig selv. | Foto: Colourbox

I 2015 havde udviklingsselskabet Fenero Capital store planer om at realisere et milliardprojekt i Tuborg Havn i Hellerup. Men projektet blev solgt til anden side, og drømmen faldt til jorden.

Herefter tømte ledelsen selskabet for værdier, inden kurator og kreditorer kunne komme til det senere konkursbo.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier