AdvokatWatch

Advokat tjekker mails og telefon i ferien: "Mine sager er så spændende"

ADVOKATER PÅ SOMMERFERIE: Konkursadvokat Pernille Bigaard lader ikke arbejdstelefonen ligge derhjemme, når hun drager mod Italien med hele familien i juli.

Advokat Pernille Bigaard ser frem til en sommer i Italien med familie, godt vejr, pool, gåture og bøger. | Foto: Liselotte Plenov / Fotorummet

"Familien, godt vejr, poolen, gåture, bøger – Italien" er, hvad Pernille Bigaaard, der er advokat og partner i Skau Reipurth & Partnere, ser mest frem til i sin ferie.

I en serie på AdvokatWatch fortæller hun og flere andre advokater, hvordan de kobler af i ferien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier