AdvokatWatch

Kromann Reumert sender kritisk brev til Københavns Universitet

De jurastuderende fra Københavns Universitet mangler kompetencer, mener Kromann Reumert, der i et brev til universitetet tilbyder hjælp. Dekan afviser kritik.

Ledende partner i Kromann Reumert, Anders Stubbe Arndal, kalder brev til Københavns Universitet et konstruktivt bidrag. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Jurauddannelsen på Københavns Universitet (KU) fokuserer ikke nok på "grundlæggende juridisk metode og retsdogmatik, privatretlige emner, særligt formueretten", skriver Kromann Reumert i et brev til KU ifølge Berlingske.

Ifølge brevet, der blev sendt sidste år, vil Kromann Reumert gerne give en hånd med, når det gælder undervisning og opgaver, da advokatfirmaet "finder det bekymrende, at fakultetet synes at nedprioritere de fundamentale formue- og andre privatretlige emner".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier