AdvokatWatch

Forening vil lukke huller på danmarkskortet med ti nye retshjælpskontorer

Med en ny bevilling på 1,2 mio. kr. i hånden vil organisation slå dørene op til ti nye retshjælpskontorer i Danmark. "Det er det bedste, der er sket i mange år," lyder det fra stifter af retshjælpsforening.

"Vi synes ikke, det er rimeligt, at folk skal transportere sig selv måske mellem 40 og 50 km for at komme til en retshjælp," lyder det fra projektleder i KFUM, der blandt andet vil åbne et kontor i Norddjurs Kommune. | Foto: Ernst van Norde

Der findes flere steder i Danmark, hvor der er langt mellem retshjælpskontorerne. Men med et nyt initiativ vil KFUM's Sociale Arbejde, der står bag institutionen Råd til Ret, forsøge at fylde nogle af "hullerne" på danmarkskortet ud.

Organisationen har netop fået bevilliget over 1 mio. kr. af Civilstyrelsen, og med de nye midler i ryggen vil organisationen til efteråret slå dørene op for ti nye retshjælpskontorer i Danmark under navnet Råd til Ret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier