AdvokatWatch

Konsulenthus tager cykeludlejer på børsen

Der er ingen advokatfirmaer at spore på sidelinjen i forbindelse med Donkey Republics forestående børsnotering på vækstbørsen First North. Det er derimod konsulenthuset Basico, der har hjulpet udlejningstjenesten med de orange cykler med paragrafferne.

Den danske cykeludlejningstjeneste Donkey Republic har fået hjælp af blandt andre konsulenthuset Basico i forbindelse med sin forestående børsnotering. | Foto: Tanja Carstens Lund/JPA

Konsulenthuset Basico har stået for den juridiske rådgivning i forbindelse med cykeludlejeren Donkey Republics forestående børsnotering på vækstbørsen First North.

Det fremgår af virksomhedsbeskrivelsen, hvor udgifterne i forbindelse med børsnoteringen, der blandt andet dækker honoraret til de juridiske rådgivere, skønnes at lande et sted mellem 9,5 mio. kr. og 11,5 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier