AdvokatWatch

DSB gav opgave på 60 millioner til Kammeradvokaten uden et udbud

Den omfattende opgave med at rådgive DSB i forbindelse med det statsejede selskabs største investering nogensinde har ikke været i udbud, viser aktindsigt. Opgaven blev i stedet givet direkte til Kammeradvokaten.

Kammeradvokaten har fået knap 60 mio. kr. for at rådgive DSB i forbindelse med indkøb af nye tog, der skal produceres af franske Alstom. | Foto: PR/DSB

Der var ikke konkurrence om opgaven, da DSB i 2015 skulle vælge det advokatfirma, der skulle rådgive det statsejede trafikselskab i forbindelse med de ambitiøse planer om investeringer i nye tog.

Valget faldt uden et forudgående udbud på advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten, der har fået knap 60 mio. kr. for opgaven, viser en aktindsigt, AdvokatWatch har fået.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier