AdvokatWatch

Utilfreds advokat i omfattende Danske Bank-kompleks vil have Højesteret på banen

Det er ikke godt nok at plukke ud fra en bunke ens stævninger fra ét advokatfirma, hvis man vil have et fyldestgørende sæt prøvesager, mener advokat, der repræsenterer knap 100 investorer i Danske Bank-slagsmål.

"Det er ikke det, som kæremålet er baseret på, men det er en afledt effekt, at man ikke tjener penge på en sag, hvis den ligger stille," siger Ole Sigetty, advokat og partner i Németh Sigetty. | Foto: Agnete Schlichtkrull

Det er ikke kun Danske Bank, der har ønsket at få Højesteret på banen i forhold til puljen af prøvesager i søgsmålene mod banken i forbindelse med hvidvasksagen, hvor både by- og landsret har besluttet at vælge ud fra en bunke på 228 sager, som alle anføres af Klar Advokater.

Advokatfirmaet Németh Sigetty, der repræsenterer knap 100 institutionelle investorer med et samlet krav på 1,7 mia. kr., har således også indbragt afgørelsen til landets øverste instans, som nu skal tage stilling til spørgsmålet om, hvilke sager der skal plukkes fra.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier