AdvokatWatch

Advokater jagter svar på branchens ledelsesudfordring i netværk med topchefer

ADVOKATER I VL-GRUPPER: Et forsømt fokus på ledelse i advokatbranchen har fået flere partnere til at søge inspiration blandt flere garvede ledere i VL-grupperne. "Vi kan lære fantastisk meget af andre," lyder det fra partner.

Som chef i en advokatvirksomhed har man brug for input til, hvad der rører sig på ledelsesfronten, mener Peter M. Andersen (tv.), som er partner i Capital Law CPH med Nina Riisgaard Lauritsen (th.). | Foto: Rikke Falck Larsen

Advokater er traditionelt nogle af de "dårligste ledere", der findes i det danske erhvervsliv, mener advokat og Horten-partner Nicolai Dyhr. Gennem flere år har han på samme måde som en række andre partnere forsøgt at forbedre sine egne lederegenskaber med inspiration fra erhvervslivets garvede ledere i en VL-gruppe.

"For mig er det enormt lærerigt at forholde mig til professionel ledelse. Det er noget, advokater undertrykker i alt for høj grad. Det bør prioriteres langt højere, da det har stor betydning for de forretninger, som vi driver," siger Nicolai Dyhr, der sidder i VL-gruppe 18, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier