AdvokatWatch

Bech-Bruun klarer coronaår med skindet på næsen efter slutspurt

Bech-Bruun lægger 23 mio. kr. til toplinjen efter en slutspurt i årets to sidste måneder, der reddede et hårdt coronaår. Regnskabet havde slet ikke set sådan ud sidst i oktober, siger økonomidirektør i forbindelse med 2020-regnskab.

"Det ville vi godt have solgt det for, da vi stod midt i coronastormen sidste forår," siger Martin Riber Povlsen, økonomidirektør i Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Det så ikke sådan ud på tærsklen til sidste akt, men Bech-Bruun redder coronaåret 2020 på målstregen.

"Regnskabet havde slet ikke set sådan ud sidst i oktober. Det er en stærk slutspurt i november og december, som har løftet året," siger Martin Riber Povlsen, økonomidirektør i Bech-Bruun, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier