AdvokatWatch

Horten indkasserer knap fire millioner på undersøgelse af borgmesterskandale

Fredericia Kommune har indtil videre betalt Horten 3,8 mio. kr. for advokatundersøgelse af borgmesterskandale, der nu er blevet en sag for politiet.

Fredericia-borgmester Jacob Bjerregaard (S) stoppede på posten i december efter en række kritiske historier i Ekstra Bladet. | Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Advokatundersøgelsen af Fredericias tidligere borgmester Jacob Bjerregaard (S) har indtil videre kostet kommunen 3,8 mio. kr., viser fakturaerne, som AdvokatWatch har fået indsigt i.

Horten, der har stået for undersøgelsen, har sendt tre regninger, men der mangler fortsat en slutfaktura, oplyser kommunen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier