AdvokatWatch

Esbjerg-advokater poster millioner i it-opgraderinger under corona

Det er ikke småpenge, det ender med at løbe op i, lyder det fra topchefen i Kirk Larsen & Ascanius, der har trådt gaspedalen i bund på den digitale front for at klare en hverdag med mere fleksible arbejdsgange og flere videomøder som følge af coronakrisen.

"Jeg synes, at vi har fået noget positivt ud af situationen, selv om det selvfølgelig er på en træls baggrund," siger Erwin Kronborg Tøt, adm. direktør i Kirk Larsen & Ascanius. | Foto: Steen Brogaard

Coronakrisen har fået advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius til at sætte strøm til digitaliseringen ved at fremrykke investeringer på den digitale front.

Den esbjergensiske virksomhed har skiftet stort set hele sin platform for at håndtere en mere digital hverdag med nye arbejdsgange, mere hjemmearbejde og flere møder over skærm, som er fulgt i kølvandet på coronavirussens indtog.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier