AdvokatWatch

Ejendomsadvokat ser opsparet projektbehov efter "meget anderledes år"

Der er et efterslæb af udskudte projekter på ejendomsmarkedet, mener partner i NT Advokater, der netop er kommet med regnskab for et coronaår, hvor firmaet holder kadencen, selvom opgaverne har været anderledes.

Partner i NT Advokater Knud-Erik Kofoed kalder 2020 et meget anderledes år. | Foto: PR

Efter et år præget af corona kan der komme mere gang i lanceringen af nye projekter på ejendomsmarkedet, mener partner i NT Advokater Knud-Erik Kofoed.

De Østerbro-baserede ejendomsadvokater har netop afleveret et regnskab for 2020, der med en bruttofortjeneste på 32 mio. kr. viser status quo i forhold til 2019 til trods for, at det ifølge Kofoed har været et "meget anderledes år".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier