AdvokatWatch

Advokater giver igen på kritik fra indkøbscentral: "Jeg fik blodtrykket op"

Virksomheder klager kun, hvis der er en meget god grund, lyder det fra udbudsadvokater i kølvandet på kritik fra SKI af for mange chikaneklager.

Ifølge advokat Thomas Grønkær negligerer SKI's direktør, at virksomhederne gør sig umage og bruger meget tid på udbud med sin kritik. | Foto: PR

Thomas Grønkær fik kaffen galt i halsen, da han læste direktør i Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) Signe Lynggaard Madsens bandbulle mod leverandørerne for at chikanere med klager over udbud.

"Jeg fik blodtrykket op. Jeg synes, at det er at negligere, hvor meget virksomhederne gør sig umage i de her processer, og hvor meget tid og ressourcer de bruger på især de store udbud," siger advokaten, der er partner i firmaet Sirius Advokater, hvor han rådgiver it-virksomheder i forbindelse med deltagelse i udbud under SKI.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier