AdvokatWatch

Ejendomsadvokater arbejder sig ind på marked for vedvarende energi

Advokatkontor med fokus på fast ejendom møver sig ind på området for vedvarende energi. Det er et rigtig interessant marked, siger managing partner.

En stor del af rådgivningen inden for vedvarende energi er tæt forbundet med rådgivning inden for fast ejendom. Det gælder eksempelvis, når man vil bygge et solcelleanlæg, hvor man kan få brug for rådgivning vedrørende lokalplanlægning, lejekontrakter og erhvervelse af jord. | Foto: PR Obton

Advokatfirmaet Gangsted, der er specialiseret inden for fast ejendom, vil udvide paletten af juridiske ydelser og opbygge vedvarende energi som selvstændigt speciale.

"Vi rådgiver nogle af de store energiselskaber. Det har udviklet sig gennem årene, og vi håber på, at vi inden for et år eller to kan etablere en afdeling, der kun arbejder med vedvarende energi," siger Thomas Ulrik, managing partner i Gangsted, i et interview med AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier