AdvokatWatch

Danske Advokater mister omsætning og gennemfører organisationsændring

Lobbymaskinen hos Danske Advokater bliver justeret, og fem afdelinger bliver til to. Det sker samtidig med, at brancheorganisationen oplever dalende kursusindtægter, men der er ikke tale om en spareøvelse, siger direktør.

Danske Advokater oplever faldende indtægter på grund af corona. | Foto: Udsnit af danskeadvokater.dk.

Der bliver banket mursten ned og sat nye skillevægge op hos Danske Advokater, der samler sine hidtidige fem afdelinger i to nye områder. Det ene tager sig af medlemsservice og brancheudvikling, mens det andet står for policy og viden.

"Med fem afdelinger til så få medarbejdere gjorde vi verden unødigt kompliceret for os selv. Det har vi måttet sande, og vi tror, vi kan skabe mere værdi for vores medlemmer ved at organisere os i to afdelinger i stedet," siger Paul Mollerup, adm. direktør for Danske Advokater, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier