AdvokatWatch

Advokater ser gyldne muligheder i ombrust rapport om konkurrence

Der er lukrative forretningsmuligheder i flere af de anbefalinger, Konkurrencestyrelsen kommer med i ny rapport, mener advokater. Og de skal gribes, for enten bliver vi overløbet, eller også kommer vi ind i kampen, siger partner.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen kom torsdag i sidste uge med sin rapport om advokatbranchen. | Foto: Steffen Moses/Watch Medier

I den benhårde konkurrence med andre rådgivere er Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens nye rapport om advokatbranchen en gylden mulighed for at forbedre advokaternes odds for at vinde, mener flere advokater.

Den længe ventede rapport, der blev offentliggjort i sidste uge, kommer med flere anbefalinger, der vil give blandt andre revisorer lettere adgang til advokaternes marked. Men i stedet for at frygte konkurrencen bør advokaterne se mulighederne, mener Michael Brandt, der er medejer af advokatfirmaet Synch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier