AdvokatWatch

Italiensk advokatfirma går efter forlig med Finansiel Stabilitet

Der er ifølge advokater fra det italienske advokatkontor Giambrone måske en vis vilje hos Finansiel Stabilitet til at forlige sager om Københavns Andelskasse, som statens bankoprydder overtog for godt to år siden.

Finansiel Stabilitet overtog den hårdt pressede Københavns Andelskasse i september 2018. | Foto: Jens Dresling

Det italienske advokatfirma Giambrone jagter forlig i sagen om Københavns Andelskasse, som Finansiel Stabilitet overtog for lidt over to år siden, og der er tilsyneladende en vis vilje hos statens bankoprydder til at forlige nogle af sagerne.

Det skriver Børsen.

Det fremgår af et brev til nogle af advokatkontorets europæiske klienter, der alle har mistet penge på påstået investeringsbedrageri, hvor millionerne er flydt til konti i andelskassen.

"Vi har for nylig været involveret i en international mediation og et forligsforhandlingsmøde med Københavns Andelskasse (...), som har indikeret, at de måske er villige til at forlige nogle af vores sager, forudsat at en række kriterier er opfyldt," skriver advokaterne fra Giambrone blandt andet i et af brevene ifølge avisen.

Henrik Bjerre-Nielsen, adm. direktør i Finansiel Stabilitet, ønsker ikke over for Børsen at kommentere status på sagen.

Finansiel Stabilitet slanker tre banksager

Advokat: Københavns Andelskasse medvirkede til hvidvask

Finansiel Stabilitet vil have advokat til at granske kollapset andelskasse 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier