AdvokatWatch

Virksomheder pudser advokatfirma på kommune i strid om havneplan

En række virksomheder på Kolding Havn har hyret advokatfirmaet Plesner, der i et brev truer med kommende erstatningssager, hvis politikerne vedtager ny plan for havneområdet.

12 virksomheder på Kolding Havn har hyret Plesner på grund af utilfredshed med ny havneplan. | Foto: PR / Kolding Kommune

Politikerne i Kolding er på vej med en ny omfattende aftale for byens havneområde, men den bliver ikke godt modtaget af 12 af områdets virksomheder, der nu har hyret advokatfirmaet Plesner, skriver Jydskevestkysten.

Plesner skriver i et brev til kommunalpolitikerne, at advokatfirmaet rådgiver sine klienter til at søge erstatning, hvis havneplanen bliver vedtaget, da den forringer deres vilkår. Men det får ikke politikerne til at ryste på hånden.

"Det er ikke noget, der påvirker mig, men jeg synes, det er en mærkelig måde at opføre sig på," siger gruppeformand Poul Erik Jensen (S) til Jydskevestkysten.

Havnevirksomhederne er utilfredse med, at politikerne vil forpligte bestyrelsen for den kommunale selvstyrehavn til at gå i dialog med kommunen hver gang, der skal ske ændringer i erhvervslejekontrakterne.

Kommune vinder sag mod ejendomsudvikler med hjælp fra Bruun & Hjejle

Region bruger millioner på advokat i forgæves kamp om billigere sygehusgrund

Parkeringssag koster kommune en million kroner i advokatregninger

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier