Advokat ser gode muligheder for nyt lokalkontor i Jylland

Skal man erobre en by eller en egn, er det nødvendigt, at man er til stede, lyder det fra advokaten bag Advokatfirmaet Flemming Jensen, der etablerer nyt kontor i Region Midtjylland.
På sigt er det planen, at der skal være tre-fem jurister på Ringkøbing-kontoret. | Foto: Pexels
På sigt er det planen, at der skal være tre-fem jurister på Ringkøbing-kontoret. | Foto: Pexels

Det har længe været en overvejelse, at Advokatfirmaet Flemming Jensen skal vokse og etablere et kontor i Ringkøbing, fortæller advokat Flemming Jensen, der nu har sat handling bag ordene. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

"Der er et godt grundlag for en god advokatvirksomhed i området; der er et rigt erhvervsliv – fiskeri, industri, turisme, landbrug – men også et godt privatkundegrundlag," siger Flemming Jensen til mediet.

Advokatfirmaet beskæftiger 30 medarbejdere i Herning og vil i begyndelsen have en enkelt advokat på det nye kontor, men på sigt er det planen, at der skal være tre-fem jurister på Ringkøbing-kontoret.

Skal man erobre en by eller en egn, er det nødvendigt, at man er til stede, lyder det ifølge Dagbladet Ringkøbing-Skjern fra Flemming Jensen, som derfor mener, det er vigtigt at have et lokalt advokatkontor frem for blot en postadresse.

Advokatfirmaet Flemming Jensen henvender sig ifølge firmaets hjemmeside hovedsageligt til erhvervskunder og har blandt andet specialer som fast ejendom, insolvensret, arbejds- og ansættelsesret, landbrugsret og sportsret.

Ifølge Advokatnøglen er der syv advokater tilknyttet kontoret.

Jyske advokater udvider på insolvens og landbrug

Jysk advokatfirma udvider med nyt kontor

Jysk advokat leder efter partner 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også