AdvokatWatch

Advokat advarer mod aggressiv rådgivning

Nogle advokater er blevet mere aggressive til at rådgive pensions- og forsikringsselskaberne til at stoppe udbetalinger til kunder, mener advokat fra Kolding.

Pensions- og forsikringsselskaberne benytter sig i stigende grad af overvågning af kunder, som får udbetalt erstatninger, hvilket fører til, at flere får dem frataget, skriver Fagbladet 3F. | Foto: KRISTIAN DJURHUUS/Kristian Djurhuus /

Pensions- og forsikringsselskaberne benytter sig i stigende grad af overvågning af kunder, som får udbetalt erstatninger, hvilket fører til, at flere får frataget erstatninger og klager til Ankenævnet for Forsikring, skriver Fagbladet 3F.

Advokat Brian Lassen, der er en del af Hviid Advokater i Kolding, mener, at pensions- eller forsikringsselskabernes advokater er for hurtige til at rådgive selskaberne til at stoppe en udbetaling til kunderne.

"Hvis de bliver dømt i ankenævnet eller i retten til at skulle fortsætte udbetalingen, så koster det dem kun nogle få renter til kunden. Det virker også, som om nogle advokater er blevet mere aggressive til at rådgive selskaberne om at stoppe udbetalinger," siger Brian Lassen til Fagbladet 3F.

Lassen har selv ført flere sager for personer, som er blevet efterforsket af deres pensions- eller forsikringsselskab.

Advokat kritiserer forsikringsselskabers brug af egne advokater

Britiske advokater ramt af markante prisstigninger på forsikringer 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier