AdvokatWatch

Sirius opbygger nyt forretningsområde med partner fra Kammeradvokaten

Advokatfirmaet Sirius Advokater henter partner fra Advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten til at opbygge en afdeling for rekonstruktion og konkurs. Flere klienter har efterspurgt rådgivning inden for området under coronakrisen, siger bestyrelsesformand.

Pernille Backhausen stiftede Sirius Advokater i 2006. Hun er i dag bestyrelsesformand for advokatkontoret. | Foto: Lisbeth Hjort

Coronakrisen og nedturen i dansk økonomi har været en medvirkende faktor til, at Sirius Advokater nu sætter handling bag tankerne og opretter forretningsområdet rekonstruktion og konkurs.

Til det formål har advokatfirmaet rekrutteret Peter-Michael Marskot Engstrøm, der har arbejdet med specialet de sidste ti år hos Advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten – de sidste par år som ansat partner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier