AdvokatWatch

Sirius opbygger nyt forretningsområde med partner fra Kammeradvokaten

Advokatfirmaet Sirius Advokater henter partner fra Advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten til at opbygge en afdeling for rekonstruktion og konkurs. Flere klienter har efterspurgt rådgivning inden for området under coronakrisen, siger bestyrelsesformand.

Pernille Backhausen stiftede Sirius Advokater i 2006. Hun er i dag bestyrelsesformand for advokatkontoret. | Foto: Lisbeth Hjort

Coronakrisen og nedturen i dansk økonomi har været en medvirkende faktor til, at Sirius Advokater nu sætter handling bag tankerne og opretter forretningsområdet rekonstruktion og konkurs.

Til det formål har advokatfirmaet rekrutteret Peter-Michael Marskot Engstrøm, der har arbejdet med specialet de sidste ti år hos Advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten – de sidste par år som ansat partner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier