AdvokatWatch

Revisionsboss ser dystert på året: "Jeg er bekymret for 4. kvartal og for 2021"

En af landets største rådgiverkoncerner, PWC, der konkurrerer med advokatfirmaerne på en række områder, tror, vi skal helt ind i 2022, før erhvervslivet kan håbe på en normalisering.

Gennem kontakten til tusindvis af virksomheder har PWC og topchefen Mogens Nørgaard Mogensen svært ved at dele optimismen for økonomien. Han tror, en eller anden form for normalisering først kommer i 2022 - sammen med en coronavaccine. | Foto: Line Ørnes Søndergaard

I disse dage begynder de optimistiske prognosemagere at stille sig i kø. Men det gælder i den grad ikke revisionskæmpen PWC, der gennem sine tusindvis af kunder maner til mere sortsyn.

"Jeg er bekymret for 4. kvartal og for 2021. Det er klart det sværeste år at bedømme i den periode, jeg har siddet her på posten," siger Mogens Nørgaard Mogensen, adm. direktør og seniorpartner i PWC, der er en af de største revisions- og rådgiverkoncerner i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier