AdvokatWatch

Gorrissen har uddelt advarsler efter sager om "uønsket seksuel opmærksomhed"

Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel har de sidste par år haft tre sager om "uønsket seksuel opmærksomhed", der blandt andet har ført til fyring.

Gorrissen Federspiels hovedsæde Axel Towers i København. | Foto: PR

Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel har mellem 2018-2020 haft tre sager om "uønsket seksuel opmærksomhed", der har ført til to advarsler og en fyring, skriver Berlingske.

"Det er vigtigt for os som arbejdsgiver at sikre et godt og trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives og udvikles, og hvor ledelse og medarbejdere, og medarbejderne imellem, indgår i et konstruktivt samarbejde. Vi tolerer derfor ingen former for seksuel chikane eller uønsket seksuel opmærksomhed på arbejdspladsen," skriver Katrine Prien, kommunikationschef i Gorrissen Federspiel, til mediet.

Advokatfirmaet har ikke ønsket at udtale sig specifikt om sagerne eller hvad "uønsket seksuel opmærksomhed" dækker over, men Katrine Prien understreger, at der er fokus på emnet – blandt andet i form af spørgsmål i en årlig trivselsmåling.

Mandag skrev Berlingske, at Bruun & Hjejle tidligere på året har fyret en partner for at udsætte flere kvindelige medarbejdere for seksuelle krænkelser.

Formand om sexisme-debat: "Der skal alligevel noget til, før man sætter store projekter i værk"

Partner i Bruun & Hjejle fyret efter sager om krænkelser 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier