AdvokatWatch

TV 2 hyrer advokatfirma til sexisme-undersøgelse

Et stort antal redaktionelle medarbejdere på TV 2 har stillet krav til ledelsen om en ekstern undersøgelse af sexisme. TV 2's direktion har tirsdag meldt ud, at man har hyret et eksternt advokatfirma til opgaven.

Advokatfirma skal blandt andet tage imod indberetninger om grænseoverskridende handlinger og adfærd på TV 2. | Foto: Martin Lehmann

TV 2 vil nu kigge sig selv efter i sømmene med hjælp fra et eksternt advokatfirma. Det skriver Journalisten. Det fremgår ikke, hvilket advokatfirma der er tale om.

Beslutningen er truffet, efter flere kvinder har fortalt om sexisme på tv-stationen. Ifølge Journalisten har 200 ansatte på et online møde mandag også stillet krav om en ekstern undersøgelse - en opfordring Journalistforbundets tillidsfolk på arbejdspladsen er gået til direktionen med.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier