AdvokatWatch

Domstol holder igen med millionhonorar til Kammeradvokat-formand i Tønder Bank-sag

Kammeradvokatens formand har fået godkendt honorarer for væsentligt mindre end det, han har krævet som kurator i Tønder Bank-sagen. Han regner dog med, at retten i sidste ende imødekommer hans krav.

Boris Frederiksen har som kurator i Tønder Bank-sagen anmodet om 13 mio. kr. i honorar, men retten har kun godkendt 10,8 mio. kr. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

Retten i Sønderborg holder igen med at godkende det honorar, som Kammeradvokatens formand Boris Frederiksen har krævet som kurator i Tønder Bank-sagen. Indtil videre har han fået godkendt 2,2 mio. kr. mindre end det, han har krævet, skriver Jydskevestkysten.

I alt har Boris Frederiksen anmodet om 13 mio. kr. i honorar, men retten har kun godkendt 10,8 mio. kr., viser en aktindsigt, som avisen har fået.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier