AdvokatWatch

Lundgrens-partner: "Ved en børsnotering stopper rejsen ikke ved selve transaktionen"

Det er ikke kæmpe sager i rådgiverkroner, men det er sjove selskaber for en advokat at arbejde videre med, fortæller M&A-partner i advokatfirmaet Lundgrens, der har hjulpet to selskaber på vækstbørsen First North på Nasdaq i København i år.

"Når du laver en M&A-transaktion, sælger du jo også din klient, men ved en børsnotering stopper rejsen ikke ved selve transaktionen," siger Peter Mollerup, advokat og partner hos Lundgrens. | Foto: Lundgrens / PR

Selv om det ikke er blandt de mest lukrative juridiske discipliner, kigger advokater mod vækstbørsen First North på Nasdaq i København med stor appetit.

Det er nemlig også en sjov opgave som advokat at komme ombord i de virksomheder, der rammer minibørsen i jagten på vækst, fortæller Peter Mollerup, der er M&A-partner hos Lundgrens.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier