AdvokatWatch

Advokatfirmaer sender folk hjem: "Det er naturligvis ikke en ønskværdig situation"

Myndighedernes opfordring til at arbejde hjemme i videst muligt omfang bliver i stor stil grebet af de store advokatfirmaer. Men opfordringen bliver tolket en smule forskelligt blandt firmaerne. (Opdateret)

Advokatbosserne arbejdede hjemme i foråret. Øverst: Martin André Dittmer, ledende partner i Gorrissen Federspiel, Martin Lavesen, ledende partner i DLA Piper, Steen Rode, ledende partner i Bech-Bruun. Nederst: Karsten Kristoffersen, ledende partner i Bruun & Hjejle, Finn Schwarz, ledende partner i Horten, Anders Stubbe Arndal, ledende partner i Kromann Reumert.

Mange advokater, fuldmægtige og sekretærer er blevet bedt om at tage den bærbare under armen og tøffe hjem til den efterhånden velkendte hjemmearbejdsplads.

Efter nogle måneder tilbage på kontorerne opfordrer myndighederne nu virksomheder til at sende ansatte hjem i videst muligt omfang. Og den opfordring bliver grebet i advokatbranchen, viser en rundspørge blandt de største firmaer, som AdvokatWatch har lavet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier