AdvokatWatch

Advokatfirma fylder strategisk vigtigt partnerhul

Med to nye markante profiler er ledelsen på plads i Skau Reipurth & Partneres insolvensafdeling. Partnerkredsen er nu historisk stor på advokatkontoret, fortæller partner, som afviser, at der har været usædvanlig stor udskiftning i partnergruppen i år.

Advokatfirmaet Skau Reipurth & Partnere, der holder til på Amaliegade i København, blev grundlagt i 2011. | Foto: Liselotte Plenov / Fotorummet

Skau Reipurth & Partnere har sat holdet, der skal klare paragrafferne, når virksomheder forventeligt må bukke under for coronakrisens økonomiske øretæver til erhvervslivet.

Nye partnere til insolvensområdet var dog på ønskelisten allerede inden covid-19-pandemiens indtog, fortæller Anders Ørskov Melballe, der er advokat og partner i advokatfirmaets insolvensafdeling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier