AdvokatWatch

Boligadvokater usikre på fremtiden: "Vi sidder ude på kanten af stolen"

Coronakrisen vil også sætte sig i boligmarkedet, lyder prognosen fra regeringen. Og det vil ramme Vilsøe Boligadvokater én til én med det samme, siger stifter, der dog ikke anskuer covid-19-pandemien som finanskrisen.

Vilsøe Boligadvokater, der har kontorer i Hillerød og København, leverer juridisk rådgivning til private om køb og salg af fast ejendom. | Foto: Ida Munch/ERH

Coronakrisen vil ifølge regeringens seneste prognose sende huspriserne ned resten af året, og bliver det forventede prisfald en realitet, vil indtjeningen også rasle ned hos Vilsøe Boligadvokater, der har kontorer i Hillerød og København.

Det fortæller Kristian Elvang-Gøransson, der er advokat og medstifter af Vilsøe Boligadvokater, i et interview med AdvokatWatch i forbindelse med, at firmaet er kommet med årsregnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier